Ben jij een Virtuele Ondersteuner?

Kan jouw zichtbaarheid een boost gebruiken? Toe aan nieuwe opdrachten? Word dan VOP Lid en meld je GRATIS aan op dit platform! Gun je jezelf een kans om ook een plekje op dit platform te reserveren?

WAAROM ZOU JE JOUW PROFIEL OP DIT PLATFORM AANMELDEN? 

Je bent niet alleen op jouw website te vinden, maar ook bij het netwerk van ‘Het Virtuele Ondersteuners Platform’

Google vindt het fijn als jouw website wordt vermeld op andere websites en daar helpt ‘Het Virtuele Ondersteuners Platform’ jou daar graag bij!

Je bent niet alleen extra zichtbaar, je krijgt ook toegang tot de exclusieve content op dit platform, je hebt kortingen op vele trainingen, en je hebt altijd voorrang op de challenges & bootcamps.

EXTRA ZICHTBAARHEID

ONLINE ZICHTBAAR

Je bent niet alleen op jouw website te vinden, maar ook bij het netwerk van ‘Het Virtuele Ondersteuners Platform’

LINKBUILDING

GOOGLE LIKES

Google vindt het fijn als jouw website wordt vermeld op andere websites en daar helpt ‘Het Virtuele Ondersteuners Platform’ jou daar graag bij!

MEER, MEER EN MEER...

& MORE

Je bent niet alleen extra zichtbaar, je krijgt ook toegang tot de exclusieve content op dit platform, je hebt kortingen op vele trainingen, en je hebt altijd voorrang op de challenges & bootcamps.
Aanmelden als Virtuele Ondersteuner

Aanmelden als Virtuele Ondersteuner

Nog beter gevonden worden door opdrachtgevers? Meld je dan aan op het platform. Zodra je dit formulier hebt verzonden, is het streven binnen 2 werkdagen je profiel op het platform te hebben staan.


Let's introduce yourself!

In deze sectie krijg je de gelegenheid jezelf voor te stellen. Maak een videopitch, daar scoor je echt mee! 😉

Je mag natuurlijk ook een korte intro over jezelf schrijven, denk aan:

 • Wie ben je?
 • Wat doe je?
 • Hoe lang ben je virtuele ondersteuner?
 • Wat is het probleem wat jouw ideale opdrachtgever ervaart?
 • Wat is de oplossing die jij te bieden hebt?
 • Wat onderscheidt jou van anderen met dezelfde expertise?
 • Etc.

Social Media en andere links

Geef de opdrachtgever een glimp van jou en jouw werk. In deze sectie kun je de links naar jouw Social Media platforms en jouw website delen.


MELD JE AAN

Door je aan te melden en jouw profiel op deze zoekpagina te plaatsen, vergroot je jouw zichtbaarheid waardoor opdrachtgevers jou vinden onder de onderstaande categorieën.
Je kunt de gewenste categorie aangeven in het aanmeldingsformulier hierboven.

 

DOELGROEP – PROBLEEM – CONSEQUENTIE – OPLOSSING

Denk bij het invullen van het formulier aan je doelgroep. Wat is hun probleem en wat is de oplossing die jij daarvoor kunt bieden?

Voorbeeld:

 • Ik help gepassioneerde ondernemers (Doelgroep) die overspoeld raken met taken. (Probleem) Daardoor hebben zij te weinig tijd voor wat er echt toe doet, het uitoefenen van hun vak. (Consequentie) Ik neem als technisch online professional marketing uit handen en richt de juiste tools in voor efficiënt werken. Hiermee zijn zij volop zichtbaar voor hun ideale klant en houden ze tijd over om zich te richten op hun omzetdoelen en groei. (Oplossing)

De marketing boodschap

Bij het invullen van het formulier krijg je een mogelijkheid om een upload te doen van je bestand. Het formaat wat op het platform geplaatst kan worden, is niet groter dan 400kb. Qua videopitch liever niet langer dan 90 seconden.

In een marketing boodschap vertel je jouw waarde als het ware en introduceer je jouw aanbod. De boodschap bestaat uit de volgende elementen:

 1. Doelgroep: vertel duidelijk wie tot jouw doelgroep behoort. In welke categorie of branche. Heb je geen concrete doelgroep, vertel dan ieder geval met welk type ondernemer je graag samenwerkt.
 2. Probleem: wat is het probleem waar jij juist zo goed mee kan helpen? Als het probleem bijvoorbeeld gaat om te weinig verkeer naar een website, dan ben je natuurlijk de persoon die SEO technische teksten kan schrijven en alles perfect kan optimaliseren.
 3. Consequentie: wat is het gevolg van het probleem dat jij hebt geconstateerd? Waar leidt dat naar en hoe zou dit scenario er eigenlijk uit moeten zien?
 4. Oplossing: dat scenario verwerk je in de oplossing, want jij bent een ster in het zichtbaar maken van websites bijvoorbeeld.

Omdat de opdrachtgever graag wil weten met wie hij of zij te maken heeft. Het is effectief & origineel om een videopitch op het platform te plaatsen. De opdrachtgever krijgt hiermee een goede indruk van degene met wie hij/zij mogelijk een samenwerking aangaat. Een videopitch zegt immers net iets meer dan alleen maar woorden. Voel je je niet comfortabel bij een video? Al kan dit juist een mogelijkheid zijn om over je drempel heen te stappen, het is ook mogelijk een goede tekst aan te leveren van max 100 woorden.

In jouw (video)pitch vertel je kort en bondig jouw marketingboodschap. (van max 90 seconden)

Zie het als een korte pitch waarin je vertelt wie je bent, wat je doet, waarom je het aanbied en voornamelijk: waarom een opdrachtgever juist met jou in zee zou moeten gaan.

De video mag niet langer zijn dan 90 seconden, zodat de opdrachtgever voldoende geprikkeld wordt… en dit platform zo goed mogelijk blijft functioneren 😉

Hulp nodig? Neem gerust contact op

HOE WERKT HET OM JEZELF AAN TE MELDEN ALS VOP LID?

Wil je weten hoe het proces gaat om je aan te melden? Kijk dan naar het stappenplan hieronder:

Vul alle gegevens zo zorgvuldig mogelijk in

Je ontvangt een bevestigingsmail waarin staat dat jouw aanmelding in goede orde is ontvangen. Ontbreekt er iets? Dan hoor je dat.

Na ongeveer 2 werkdagen verschijnt jouw profiel hier op het platform. Je krijgt een bevestiging daarvan.
Heb je na 2 werkdagen niets vernomen en sta je er nog niet tussen? Mail dan even aan de hand van jouw gegevens en datum van aanmelding

Wanneer jouw profiel onverhoopt niet op het platform kan staan, dan wordt je daarover geïnformeerd. 

 

Een Virtueel Ondersteuner is een zelfstandige ondernemer die online diensten aanbiedt en werkt voor andere zelfstandige ondernemers. Onder andere: webdesigners, virtual assistants, teksteditors, copywriters, en grafisch vormgevers.
Twijfel je of je past bij deze beschrijving? Mail gerust!

MotiVAction Groep Exclusive

Concrete stappen maken met je bedrijf? In samenwerking met een groep en met behulp van doelgerichte coaching? 

Bekijk de twee varianten van de MotiVAction en slaag hoe dan oo met jouw bedrijf!

Remember: Succes is een keuze!

MotiVAction Exclusive MotiVAction Basic

Uitgelichte afbeelding e-book voor Virtuele Ondersteuners

Wat is een Virtuele Ondersteuner?

Een Virtueel Ondersteuner is een zelfstandige ondernemer die online diensten aanbiedt en werkt voor andere zelfstandige ondernemers. Onder andere: webdesigners, virtual assistants, teksteditors, copywriters, en grafisch vormgevers.

Twijfel je of je past bij deze beschrijving? Mail gerust!

 

* Het Virtuele Ondersteuners Platform is geen bemiddelingsbureau. Wel zal er reclame gemaakt worden en het platform regelmatig aan het licht brengen, zodat opdrachtgevers weten dat dit platform er is. Steeds regelmatiger staan de verzoeken van opdrachtgevers om lid te worden van deze community op Facebook. Zij worden doorverwezen naar het platform waar jij ook op staat. Garanties kan Het Virtuele Ondersteuners Platform helaas niet bieden, maar zeker wel meer bekendheid, linkbuilding en zichtbaarheid.

Lees je in over het zelfstandige beroep: virtuele ondersteuner

E-book voor Virtuele Ondersteuners OF voor opdrachtgevers

Download dit e-book om inzage te krijgen in wat een VO doet en wat de voordelen ervan zijn om als VO te werken of om een VO in te huren.

Denk aan locatie-onafhankelijkheid, zelfstandigheid, zelf uren bepalen om uit te besteden of om te werken. En nog veel meer!

FAQ

Veelgestelde vragen

Dit platform is bedoeld om Virtuele Ondersteuners te laten connecten met opdrachtgevers, kennis op te doen, kennis te delen, om te motiveren en om te inspireren

Het Virtuele Ondersteuners Platform kan jou absoluut helpen jouw kennis en jouw zichtbaarheid te verhogen, voor een kleine vergoeding. Wat die vergoeding is kun je terugvinden op de pagina “Tarieven

LET OP: op dit moment is het aanmaken van een VOP Profiel: GRATIS!!

Grootste eis is dat je echt als zelfstandig virtuele ondersteuner werkzaam bent voor zelfstandige ondernemers. Verder maakt leeftijd, geslacht, afkomst, you name it, niet uit.

Via de pagina “Aanmelden als Virtuele Ondersteuner” kun je je aanmelden op dit platform

Bij je aanmelding kun je aangeven welke vorm van lidmaatschap je wenst. Voordat je je aanmelding bevestigd wordt je doorgeleid naar een betaalomgeving. Daar kun je een keuze maken voor een lidmaatschap per half jaar of jaar. Omstreeks de 1e van de maand factureert het platform het half jaarlijkse of jaarlijkse bedrag. Je kunt hierbij kiezen tussen automatische incasso of per factuur.

Absoluut, het aanbrengen van nieuwe Virtueel Ondersteuners op het platform, levert jou korting op.

Allereerst: als opzegtermijn hanteert Het Virtuele Ondersteuners Platform 1 maand. Dit is in verband met de administratie kloppend te houden.

Je kunt je opzegging regelen via https://hetvirtueleondersteunersplatform.nl/uitschrijven/ door daar het formulier in te vullen.

Jazeker! Deze kun je vinden op de volgende link:
Het Virtuele Ondersteuners Platform