Jouw zoektocht naar de ideale Virtuele ondersteuner eindigt hier

Ben je op zoek naar een manier om meer focus te leggen op de kernactiviteiten van jouw onderneming? Dan is een virtuele ondersteuner wellicht iets voor jou! Een virtuele ondersteuner is een zelfstandig ondernemer die jou als ondernemer werk uit handen neemt, zodat jij je kunt concentreren op wat er echt toe doet: de groei van jouw onderneming.

Een virtuele ondersteuner kan jou helpen bij diverse taken, waaronder: webdesign, grafisch ontwerp, SEO, social media marketing, juridische zaken, marketing en sales ondersteuning, communicatie, communitymanagement en nog veel meer.

Op deze pagina vind je een selectie van virtuele ondersteuners dat zorgvuldig is samengesteld, en zij hebben allemaal de vaardigheden en ervaring om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Een virtuele ondersteuner is een flexibele oplossing voor ondernemers die op zoek zijn naar een betrouwbare partner op afstand. Door samen te werken met een virtuele ondersteuner, bespaar je niet alleen tijd, maar ook geld. Je hoeft immers geen kantoorruimte, apparatuur of andere bijkomende kosten te betalen.

Of je nu behoefte hebt aan een tijdelijke of langdurige samenwerking, deze virtuele ondersteuners staan voor je klaar. Door jouw taken uit handen te nemen, zorgen zij ervoor dat jij je kunt richten op de groei en ontwikkeling van jouw bedrijf.

Dus waar wacht je nog op? Bekijk de selectie van virtuele ondersteuners en neem contact met op met de VOP Topper voor een kennismakingsgesprek

Dit doet een virtuele ondersteuner

Lees in dit e-book wat een virtuele ondersteuner precies doet en hoe een samenwerking kan bijdragen aan succes, groei, etc.

Sanne Bisschops

Hi, ik ben Sanne. Aangenaam kennis te maken.

Ik ben 34 jaar oud, geboren en getogen Limburgse en ik ben mama van Jolie (12 jaar) en Jordan (5 jaar). We hebben een vrolijke viervoeter thuis rondlopen genaamd Winnie. In mijn vrije tijd geniet ik ontzettend van uitstapjes maken met mijn gezin, ben ik dol op het lezen van een goed boek en behoort een boswandeling maken tot mijn weekendroutine.

Ik ben lid van de oudervereniging op de basisschool van mijn zoon, super leuk om mee bezig te zijn als echte ''regeltante''.
Ik ben een enthousiaste en gedreven professional met oog voor detail, een te behappen dosis perfectionisme en een passie voor effectiviteit en kwaliteit met uiteenlopende en ruime ervaring in back office werkzaamheden, financiële administratie, communicatie, plannen en tekst schrijven.

Sanne Bisschops, allround VA

Sanne Bisschops

Allround VA

- 5-20 uur
- € 40,00
- Regio Zuid

Profiel Patricia Heres, blogger, schrijfster en virtueel ondersteuner

Patricia Heres

Blogger, schrijfster en virtueel ondersteuner

- 10-15 uur
- € 40,00-50,00
- Regio Zuid

Patricia Heres

Hallo daar! Mijn naam is Patricia Heres, ik ben geboren in 1983 en woonachtig in Landgraaf. Daar ben ik niet geboren, ik ben geboren in het mooie Assen. In het dagelijks leven werk ik als kassamedewerkster in een supermarkt en daarnaast ben ik in april voor mezelf begonnen als blogger, schrijfster en virtueel ondersteuner.

Angelique Aertssen

Een tijdje terug zei een goede vriendin tegen mij: ‘als jij nog eens je vleugels uitslaat…” Ik ben Angelique Aertssen van Borboleta Projects. Samen met mijn gezin woon ik in het Zeeuwse Goes.

Mijn kennis en werkervaring is vrij breed. Na het behalen van mijn HBO-opleiding Personeel & Organisatie heb ik eerst een aantal jaren als freelancer gewerkt in diverse functies op HRM gebied. In 2003 ben ik samen met mijn partner een accountantskantoor gestart en samen hebben we dit kantoor de afgelopen jaren verder opgebouwd tot een bloeiend bedrijf. Naast HRM-werkzaamheden heb ik mij hier ook gericht op office management.

Angelique Aertssen van Borboleta Projects

Angelique Aertssenn

Allround VA

- 10-15 uur
- € 40,00-50,00
- Regio Zuid

Meta de Wolde van MJM Officesupport

Meta de Wolde

Boekhoudkundige/Administratieve VA

- 0-10 uur
- € 55,00-60,00
- Regio Noord

Meta de Wolde

Hoi, ben je op zoek naar ondersteuning voor je (financiële) administratie? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Boekhoudprogramma's zoals Moneybird en Yuki hebben geen geheimen voor mij.

Denny Hartevelt

Ik zie mezelf als een secretarieel/administratief allrounder met een beetje extra.

Mijn ambitie: andere mensen het werk makkelijker maken, ofwel een stevige basis creëren waar andere mensen goed door presteren, dat is waar ik best goed in ben en plezier in schep.

Denny Hartevelt van MissD

Denny Hartevelt

Secretarieel/Administratief VA met hart voor taal

- 15-20 uur
- € 50,00-55,00
- Regio Noord

Angelique Huynen-Coumans - Coumanssupport

Angelique Huyen-Coumans

Allround support

- >20 uur
- € 50,00-55,00
- Regio Midden & Zuid

Angelique Huynen-Coumans

Ik ben Angelique Huynen-Coumans, energiek, humor en durf, dat zijn een paar kernwoorden die mij typeren. Maar relatiegericht, groot leervermogen en ondernemend mogen zeker niet ontbreken.

Leonie Kengen

Ik bied maatwerk aan kleine ondernemers met een groeiwens en die vastlopen met hun onderneming. Enerzijds door praktische ondersteuning te bieden en werkzaamheden uit handen te nemen.
Anderzijds door het werk te organiseren en bedrijfsprocessen te structureren.

Leonie Kengen

Natascha Tempelaar

Allrouond Virtueel Ondersteuner

- 0-15 uur
- € 40,00-50,00
- Regio Midden

Marieke Janssen - MA Marketing

Marieke Janssen

Social Media & E-mailmarketing

- 5-15 uur
- € 50,00-55,00
- Regio Zuid

Marieke Janssen

Ik ben Marieke en ik help ondernemers op gebied van o.a. social media marketing. Daarnaast ben ik erg technisch en het maken van funnels voor emailmarketing geeft mij ook ontzettend veel energie! Dit doe ik nu sinds juni 2021.

Natascha Tempelaar

Ik ben de persoon die jou alles uit handen neemt mbt de salaris-en personeelsadministratie. Heb je ondersteuning nodig of wil je er helemaal niet meer mee bezig zijn? Zoek je een klankbord, vraagbaak of sparringpartner?

Natascha Tempelaar - VA Payrollsupport

Natascha Tempelaar

Administratief VA

- 10-15 uur
- € 65,00
- Regio Midden

Anita van den Berg

Hoi, zoek je voor je voor jouw bedrijf de persoon die zorgt dat je website, je online leeromgeving en/of e-mailmarketing geregeld is en ook technisch goed gekoppeld staat?

Anita van den Berg - ABC Virtueel Assistent

Anita van den Berg

Technisch VA bij ABC Virtueel Assistent

- 5-10 uur
- € 50,00-55,00
- Regio Noord

Esther Bos - Star Online Support

Esther Bos

Social Media expert & Administratief VA bij Star Online Support

- 5-10 uur
- € 40,00-50,00
- Regio Zuid

Esther Bos

Als zelfstandig ondernemer ondersteun ik drukke ZZP en MKB-ondernemers met social media support/beheer en secretariële, administratieve zaken, zoals notuleren, redigeren, archiveren en vertalingen.

Lilian Spaans

Als technisch VA richt ik me op jou, de multipassionate. Ik kan je helpen met het bouwen en onderhouden van je website, het maken en instellen van e-mailfunnels, het maken en inplannen van social media, het maken van planningen en andere ondersteunende werkzaamheden. Jij bepaalt waar je hulp bij nodig hebt, hoe lang en hoe vaak. Niemand kent je tenslotte beter dan je jezelf kent.

Lilian Spaans - Lilian Office Support

Lilian Spaans

Technisch VA bij Lilian Office Support

- 5-10 uur
- € 50,00-55,00
- Regio Zuid

Marcella Achterberg - MarCreative

Marcella Achterberg

Administratief VA & Grafisch vormgever bij Marcreative

- 10-20 uur
- € 40,00-50,00
- Regio Noord

Marcella Achterberg

Hoe zou het voor jou zijn als jij je kunt richten op de dingen waar jij goed in bent en ik kan je helpen met de dingen waar jij een energielek van krijgt?

Sandra Meessen

Hoi, Sandra hier, technisch VA en ik help jou jouw funnels van kop tot staart technisch in te richten.

Sandra Meessen - Bureau Meessen

Sandra Meessen

Technisch VA bij Bureau Meessen

- 0-5 uur
- € 55,00-60,00
- Regio Noord/Midden/Zuid

Martine Houet - Hands On By Martine

Martine Houet

Social Media expert & Content marketeer bij Hands On By Martine

- 5-10 uur
- € 40,00-50,00
- Regio Noord/Midden/Zuid

Martine Houet

Ik ben Martine Houët, gepassioneerd ondernemer en Virtueel Ondersteuner. Ik help ambitieuze coaches, trainers en therapeuten bij het aanbrengen van structuur in hun onderneming en neem de online zichtbaarheid uit handen.

Karin de Wit

Steeds VAKER het gevoel te weinig tijd en focus te hebben voor je bedrijf. En op zoek naar een betrouwbare, integere en duidelijke manier om zaken uit te besteden?

Karin de Wit - Vaker Business Support

Karin de Wit

Office supporter & Social Media expert bij VAkerbs.nl

- 10-15 uur
- € 40,00-50,00
- Regio Midden

Kirsten Kuperus - Yazo Virtueel Assistent

Kirsten Kuperus

Allround VA bij YAZO Virtueel Assistent

- Uren in overleg
- € 40,00-50,00
- Regio Zuid

Kirsten Kuperus

Als ondernemer bent u gestart met het uitvoeren van het werk waar u goed in bent. Maar bij ondernemen komt veel meer kijken dan alleen maar het werk waar u zich op wilt richten.

Celine Kloos

Als VA bied ik de oplossing om u uw ambities te laten waarmaken, door het uit handen te nemen van tijdrovende taken.

Celine Kloos | CK Virtual Services

Celine Kloos

Technisch VA bij CK Virtual Services

- Uren in overleg
- € 50,00-55,00
- Regio Midden

Miranda Koreman - Regelaresse

Miranda Koreman

Allround VA bij Regelaresse

- 5-10 uur
- € 40,00-50,00
- Regio Zuid

Miranda Koreman

Ik ben startende Virtueel Assistent en mijn bedrijfsnaam is Regelaresse. Ik ben dus inzetbaar om te regelen, organiseren, structureren en creëren.

Jolanda van der Hoek

Mij kun je inschakelen voor office support, Social Media beheer, webdesign en e-mailmarketing.

Jolanda van der Hoek - VA4Business

Jolanda van der Hoek

Technisch VA

- Uren in overleg
- Tarief in Overleg
- Regio Noord

Sabine Keurntjes - Sabine Keurntjes

Sabine Keurntjes

Virtual Purchase Assistant

- 15-20 uur
- € 60,00-65,00
- Regio Midden

Sabine Keurntjes

Het kost veel tijd om die administratie goed in te richten en bij te houden. Helemaal als die administratie niet zo jouw ding is kost het veel energie en tijd.

Renee Descendre

Enthousiaste VA & Tekstschrijver die buiten de lijntjes durft te kleuren!

Renee Descredre - Ohja VA

Renee Descendre

Ethousiaste VA & Tekstschrijver bij Ohja-VA!

- 20 uur
- € 50,00-55,00
- Regio Midden

Meer bezoekers naar je blogberichten

Ga jij ook voor extra zichtbaarheid?

Word zichtbaar voor opdrachtgevers door jouw profiel op deze pagina aan te bieden.

Laat aan de hand van een stevige (video)pitch zien wie je bent, wat je doet en welk probleem jij voor de opdrachtgever kunt oplossen.

Klik op onderstaande knop om je GRATIS in te schrijven

Yenimahalle escort