Het gezicht achter het Virtuele Ondersteuners Platform

Over

01

Professioneel

Met meer dan 2 decennia aan kennis en ervaring

02

Oprecht

Eerlijk en oprecht, onrecht staat niet in het woordenboek

03

Focus

Waar een wil is, is een weg. Met volle focus behalen we het doel

“Kennis is macht, samenwerken is kracht”

Het Virtuele Ondersteuners Platform

zelfstandig maar niet alleen

Als Virtuele Ondersteuner zet jij je in voor de ondernemer die hulp heeft gevraagd in bijvoorbeeld: het bouwen van een website, het schrijven van een nieuwsbrief of het onderhouden van Social Media.

Denk hierbij aan een Virtual Assistant of een webdesigner voor wat betreft het ontwikkelen van een mooie website.

Soms is er behoefte aan begeleiding om de onderneming naar een hoger niveau te tillen. Een business coach kan de ondernemer hier goed mee verder helpen.

Of er is vraag naar het ontwerpen van een gloednieuwe huisstijl, of het opmaken van een professionele boekomslag voor de uitgifte van promotiemateriaal. Als grafisch designer help je de ondernemer hier graag mee.

Deze Virtuele Ondersteuners worden bijgestaan door het ontwikkelen van een platform waar ze op meerdere vlakken profijt van kunnen hebben. Denk bijvoorbeeld aan het achterlaten van je gegevens, zodat je kunt connecten met jouw ideale opdrachtgever.

Old school startpagina

Ken je de ‘old-school’ “Startpagina’s” nog? Juist, dat! Maar dan nog net iets meer!
Dit platform is namelijk ook voorzien van cursusmateriaal waar jij als Virtuele Ondersteuner je kennis kunt verrijken als het gaat om bijvoorbeeld tools, mindset, strategie en systemen.

Er staat hier al veel informatie, maar JOU wordt de gelegenheid geboden om hier jouw aanbod te delen. Kennis delen is immers macht…

Help anderen met jouw kennis hun eigen expertise nog krachtiger te maken.

Connect, Leer, Motiveer, Inspireer

Het Virtuele Ondersteuners Platform staat voor het delen van kennis, connecten, elkaar inspireren en motiveren.

Dus ben jij een gedreven virtuele ondersteuner zoals hierboven omschreven? Dan is dit The Place To Be om je aan te sluiten!

Let’s connect, let’s study, let’s grow!

Het doel van...

Het platform

Zonder actie Geen Reactie

Binnen Het Virtuele Ondersteuners Platform geldt het motto: 

“Connect, Leer, Motiveer & Inspireer”

Lees meer over deze principes die je terugvindt op zowel de facebook community, als op het online platform.

 

Connect

Je werkt als zelfstandig virtueel ondersteuner, maar bent zeker niet alleen. Met een netwerk van bijna 900 leden vind je de samenwerkingspartner met wie je grote stappen kunt maken.

Leer

Het platform, evenals de facebook community, dient als werk-leer platform. Gun jezelf de kennis op een laagdrempelige manier. Of schaf de meest uitgebreide opleiding voor virtuele ondersteuners aan

Motiveer

Soms zit het mee, soms zit het tegen. De ondernemersreis vereist nogal wat uitdagingen. Motiveer anderen om vol te blijven houden of raak zelf weer opnieuw gemotiveerd door met anderen mee te kijken. Meld je aan voor de MotiVAction Groep.

Inspireer

Vertel de kracht van jouw verhaal verder en inspireer anderen. Hier hebben we weinig geheimen hoe het ondernemen echt gaat. We inspireren elkaar door te relativeren waar je vandaan komt en waar je vandaag de dag staat.

HET ONSTAAN VAN HET VIRTUELE ONDERSTEUNERS PLATFORM
& DÉ MEEST UITGEBREIDE OPLEIDING VOOR DE
“VIRTUELE ONDERSTEUNER”

Liever meteen naar het stuk over mijzelf?

Klik op de knop!

Het Virtuele Ondersteuners Platform is praktisch gezien officieel op 15 februari 2021 geboren. Het toenmalige beheer bestond uit Liek en Laura, die elkaar ontmoet hadden op 18 februari 2020 bij de allereerste bijeenkomst voor Virtual Assistants uit regio Den Haag, Rotterdam en omstreken. De klik zat er goed in, waarna we in de zomer van 2020 het stokje samen over pakten van het toenmalige beheer.

VO KOFFIE NETWERK

Het toenmalige VA Koffienetwerk in een Facebookgroep werd algauw gevormd naar het VO Koffie Netwerk: een geweldige groep voor Virtuele Ondersteuners, door heel Nederland.

En sinds begin 2021 maakten we er nog samen een waar platform voor virtuele ondersteuners van.
Wat een mooie samenstelling destijds met verschillende expertises, kennis en personen. Waar de één net startte, daar was de ander inmiddels toe aan een volgende stap.

Inmiddels is het beheer van de Facebook Community en het bijhorende online platform de verantwoordelijkheid geworden van Laura: Professional Virtual Business Owner & Transformatiecoach.

HET PLATFORM

Het idee was om behalve het netwerk, ook een platform te creëren, waar Virtuele Ondersteuners elkaar kunnen vinden, gevonden kunnen worden door opdrachtgevers, kennis kunnen ontvangen, maar ook kennis kunnen delen. Toegankelijk voor iedere virtuele ondersteuner die werkt voor en met een ondernemer.

Als motto werd gecreëerd:

“Connect, Leer, Motiveer & Inspireer”

En dat motto wordt nog altijd dagelijks gewaardborgd op zowel de Facebook Community, als het online platform waar jij je nu bevindt.

MISSIE & VISIE

Je kunt meer lezen over de missie & visie op een andere pagina. Dit is door de jaren heen iets aangepast, maar uitgangspunt blijft ongewijzigd: zoveel mogelijk virtuele ondersteuners verder brengen in het virtuele ondernemen.

Even voorstellen...

Laat ik mij hieronder voorstellen, zodat je een beeld krijgt van de ‘wie, wat, waar, waarom en hoe’.

“Ondernemen vanuit je hart, met de drive voor succes vanuit de ziel. Doe datgene waar je energie van krijgt en waar je hart van lacht. Durf hulp te vragen, als ook te aanvaarden. Alleen dan maak je het pad vrij om groei te behalen van binnenuit naar buiten toe.”

Familiefoto Laura Roozendaal

Hi, mijn naam is Laura. “Een hele lieve meid”, ik hoor het je al zeggen ;).
Je leest het goed, gevoel voor humor is mijn ding: “Begin de dag met een lach”.

Al lukt dat niet altijd ;). Ik kom uit bouwjaar ’84 en ben getrouwd met Frank (sinds

 ’16). Samen hebben wij een liefdevol gezin, bestaande uit drie kinderen: Maiko (’06), Evana (’09) en Dayvin (’18).

Ruim ervaren virtual professional

Inmiddels ben ik ruim ervaren als ondersteuner. Vanaf mijn 17e ben ik (ook naast en tijdens mijn studies) gaan werken als management-, bestuurs- en directieassistent/secretaresse. Na bijna 2 decennia aan ervaring en kennis, vond ik het hoog tijd om hier meer mee te doen.

Ik begon voorzichtig met een webwinkel, die ik zelf bouwde en inrichtte. Een webshop in gezondheidsartikelen en coaching/ondersteuning. Dit beviel mij zo goed, dat ik een cursus ging volgen om gecertificeerd Webdesigner te worden.

Al snel haalde ik mijn certificaat binnen, waarna ik een tweede onderneming oprichtte, met in eerste instantie het aanbod van Webdesign en SEO. Niet lang daarna werd ik mij ervan bewust dat ik eigenlijk heel goed mijn ondersteunende ervaring ook kon aanbieden.

Opleiding tot Virtual Assistant

Dus terwijl ik een opleiding volgde voor Virtual Assistant, bij de VA School, breidde ik mijn aanbod uit met Virtual Assistance.

In eerste instantie als technische VA voor het bouwen en onderhouden van websites.

Transformatiecoach Laura

Dit is inmiddels uitgegroeid tot het bedrijf wat ik presenteer als “Transformatiecoach Laura“. Hier help ik ondernemers, al dan niet met een gezondheidsuitdaging, om alsnog de weg terug te vinden naar hun wil.

Dit aan de hand van ondernemerscoaching en ondersteuning bij het transformeren van websites of online zichtbaarheid.

Ik ben gecertificeerd lifecoach & NLP Practioner. 

NLP diploman

Sinds 2007

En eigenlijk werk ik sinds 2007 al in de coaching. met name vitaliteitscoaching. 
Dat maakt dan ook dat ik weet hoe je gezondheid vs gezin vs tijd vs werk in balans kunt houden. Niet alleen vanwege mijn coaching skills, ook vanuit ervaringsdeskundigheid 😉

Hulp waarbij nodig

Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden en je hoeft het al helemaal niet allemaal alleen doen. 

Maak een vrijblijvende afspraak, via onderstaande knop.

FAQ

Veelgestelde vragen

Dit platform is bedoeld om Virtuele Ondersteuners te laten connecten met opdrachtgevers, kennis op te doen, kennis te delen, om te motiveren en om te inspireren

Het Virtuele Ondersteuners Platform kan jou absoluut helpen jouw kennis en jouw zichtbaarheid te verhogen, voor een kleine vergoeding. Wat die vergoeding is kun je terugvinden op de pagina “Tarieven

LET OP: op dit moment is het aanmaken van een VOP Profiel: GRATIS!!

Grootste eis is dat je echt als zelfstandig virtuele ondersteuner werkzaam bent voor zelfstandige ondernemers. Verder maakt leeftijd, geslacht, afkomst, you name it, niet uit.

Via de pagina “Aanmelden als Virtuele Ondersteuner” kun je je aanmelden op dit platform

Bij je aanmelding kun je aangeven welke vorm van lidmaatschap je wenst. Voordat je je aanmelding bevestigd wordt je doorgeleid naar een betaalomgeving. Daar kun je een keuze maken voor een lidmaatschap per half jaar of jaar. Omstreeks de 1e van de maand factureert het platform het half jaarlijkse of jaarlijkse bedrag. Je kunt hierbij kiezen tussen automatische incasso of per factuur.

Absoluut, het aanbrengen van nieuwe Virtueel Ondersteuners op het platform, levert jou korting op.

Allereerst: als opzegtermijn hanteert Het Virtuele Ondersteuners Platform 1 maand. Dit is in verband met de administratie kloppend te houden.

Je kunt je opzegging regelen via https://hetvirtueleondersteunersplatform.nl/uitschrijven/ door daar het formulier in te vullen.

Jazeker! Deze kun je vinden op de volgende link:
Het Virtuele Ondersteuners Platform

Yenimahalle escort