Bekijk de contactpagina voor meer informatie steljevraag@hetvirtueleondersteunersplatform.nl

Missie, Visie en Doel van “Het virtuele Ondersteuners Platform

Inschrijven voor de Inspiratie e-mails

Behoefte aan inspiratie en wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwtjes, tips & trucs? Schrijf je dan gauw in voor de inspiratiemails.


De missie van Het Virtuele Ondersteuners Platform

 

Deze onderneming is ontstaan uit de behoefte om de krachten te bundelen in kennis, ervaring en expertise. We delen dezelfde wensen om de virtuele ondersteuners, evenals de te ondersteunen ondernemers zelf, te voorzien van kennis en informatie om verder te kunnen ontwikkelen.

Liek is werkzaam als Virtual Business Improver en Laura als Virtual Business Motivator. In deze zelfstandige functies helpen zij ondernemers online verderkomen met de groei van omzet, zichtbaarheid en het netwerk.
De primaire bedrijfsfunctie van de “VOP” is het creëren van online platform waar opdrachtgever en opdrachtnemer elkaar kunnen treffen voor opdrachten in ondersteuning. Daarnaast bieden wij de toegankelijkheid voor workshops en trainingen om de online kennis te vergroten, zoals: Online tools, de juiste mindset en het opstarten van een onlije onderneming.

Onze klanten bestaan uit zowel opdrachtgevers (OG) en opdrachtnemers (ON). OG worden er mee geholpen door de juiste ondersteuning te vinden wat aansluit bij hun zakelijke vraagstuk. Ze krijgen toegang tot een startpagina waar ze in één oogopslag kunnen zien wie in welke regio, branche of expertise werkzaam is. Ook kunnen OG deelnemen aan het aanbod van de academy.
ON zijn bij ons platform gebaat doordat er linkbuilding plaatsvindt. Ze kunnen hun gegevens achterlaten, die worden verwerkt op en dusdanige startpagina, waar ze makkelijk met opdrachtgevers ik contact kunnen komen. Daarnaast kunnen ON deelnemen aan het aanbod van de online academy.
Zowel OG als ON kunnen tevens ‘ruimte’ aanschaffen op ons platform om hun training of workshop te tonen in onze academy. Alledrie de partijen, OG, ON en wij als VOP, zijn hierbij gebaat doordat de academy wordt uitgebreid met verschillende soorten trainingen.

De concurrentie van de VOP bestaat over het algemeen uit matchingbureaus of websites waarbij een totaalpakket wordt verkocht als opleiding. Wij onderscheid ons daarin door zowel het totaalpakket aan te bieden, als ook een ‘academy a la carte’. Leden kunnen hier hun eigen pakket samenstellen of krijgen de keus per item te betalen.
Tevens onderscheiden wij onszelf als platform door onze doelgroep uit te breiden naar alle virtuele onderdtuners die werkzaam zijn voor een ondernemer. Veelal zijn het vooral Virtual Assistants voor wie de academische platforia toegankelijk zijn. Of alle types ondernemers in z’n geheel.

De ambities van het Virtuele Ondersteuners Platform is het delen van kennis, informatie en expertise voor iedere virtuele ondersteuner die werkzaam zijn voor ondernemers.
We ambiëren een financiële onafhankelijkheid, door passief inkomen te combineren met actief inkomen. Ook ambiëren wij flexibiliteit in werkuren, zodat we meer balans terugwinnen tussen privé, werk en sociale activiteiten.

Visie & Doel

Wij bieden Virtuele Ondersteuners (VO) toegang tot dit platform, als ook een online academie. Ook bieden wij een mogelijkheid om zichtbaar te worden voor potentiële opdrachtgevers. We delen onze kennis, informatie en expterise met zelfstandige VO’s, wie we ook de kans gunnen om dat zelf aan te bieden op ons platform en ook onze academy.

In onze academy bieden we de mogelijkheid om naar eigen wens cursussen en trainingen te volgen, dan wel samen te stellen als een soort ‘opleiding a la carte’. Deze academy is ook voor het aanbieden van cursussen, trainingen en masterclasses door andere VO’s, mits dit passend is in ons aanbod.

We zijn open en eerlijk en transparant naar elkaar. Het gevoel van saamhorigheid en verbinding stellen wij voorop. Onze intentie is om Virtuele Ondersteuners en ook andere zelfstandige ondernemers het gevoel te geven dat ze er niet alleen voor staan. Wanneer je vastloopt, schroom dan niet en neem contact op met ons, of deel jouw vraag in onze community op Facebook.

Je werkt zelfstandig, maar je bent niet alleen!

 

Get in Touch met Laura
06 252 77 907
of e-Mail mij

The Office

REGIO Zoetermeer

Volg je Het Virtuele Ondersteuners Platform al?

STEL JE VRAAG

Heb je een vraag over de dienstverlening? Over de Virtuele Ondersteuners die op ons platform staan, of wat er dan ook in je opkomt wat je wil weten. Schroom dan niet om je vraag te stellen.