Welkom bij Het Virtuele Ondersteuners Platform

 

Benieuwd naar de meest uitgebreide opleiding voor virtuele ondersteuners:

Virtueel Ondersteunen Doe Je Zo!

Hier leer jij in 15 modules (+ 3 bonusmodules in de VIP variant*), wie jij bent als persoon, als ondernemer en als virtuele ondersteuner. Al lerende zal jij jouw succes gaan proeven in het virtuele ondersteunerschap. Dus, ben je nog zoekende naar een stevige, leerzame opleiding om te kunnen starten als bijv.: webdesigner, grafisch vormgever, virtual assistant, social media guru, brandingsdiva? Bekijk dan gauw het programma voor de academy!

Check de pagina om te kijken wanneer de volgende groep weer gaat starten. Dus ben je geïnteresseerd? Meld je dan gauw aan of ga gratis & vrijblijvend in gesprek

 

*Er is ook een e-learning in de maaklaughing

 

Link in bio

Als zelfstandig ondernemer is het niet altijd vanzelfsprekend dat opdrachten blijven ‘aanvliegen’. Zowel voor de opdrachtgever, als de opdrachtnemer daarom is dit platform ontstaan om Virtuele Ondersteuners te connecten met opdrachtgevers die behoren tot hun doelgroep.

Maak hieronder je keuze waar je naar doorgelinkt wilt worden.

Heb je interesse om je gratis aan te melden voor de community op Facebook?

“Connect, leer, inspireer & motiveer!” Dat is  regelmatig aan de orde in de Facebook Community. Ben jij een Virtuele Ondersteuner die werkt voor zelfstandige ondernemers? Wordt dan absoluut lid van de BESLOTEN community met inmiddels meer dan 750 leden! Exclusief voor virtuele ondersteuners (to be).

Er is nu ook een ‘open’ Facebook groep waar opdrachtgever en opdrachtnemer elkaar makkelijker ontmoeten. Maar ook voor bekenden die meer willen leren over het virtueel ondernemen. Of je concollega die behoefte heeft aan tips om als virtuele ondersteuner het succes te behalen. Kom er gezellig bij!

Bezoek de website voor meer informatie over  aanbod, missie, visie & doel en het ontstaan van Het Virtuele Ondersteuners Platform

Er is ook boordevol gratis informatie te vinden  voor je. Bijvoorbeeld ons e-book: Dit doet een Virtuele Ondersteuner & 10 voordelen.

Wil je op de hoogte gehouden van een nieuwe publicatie? Schrijf je dan onderop deze pagina in voor de inspirerende e-mails.

Wil je jouw bereik vergroten bij de opdrachtgevers en dus een grotere kans om gevonden te worden? Meld je dan gauw aan op het platform.

Behoefte aan een sparringspartner? Ook diegene kun je hier vinden

Mis geen enkele VOBA of VOKO meer door je aan te melden voor de alert.

Je ontvangt ongeveer een week van tevoren een mail over de datum, het tijdstip en het thema.

Daarnaast ontvang je ‘vergaderverzoek’, zodat je het gelijk in je agenda kunt reserveren!

LET OP: expliciet voor leden van de besloten Facebook Community!

[/et_pb_cta][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_cta title=”Aanmelden MotiVAction Groep” button_text=”Clicks” _builder_version=”4.17.4″ _module_preset=”default” header_font=”|300||on|||||” link_option_url=”https://hetvirtueleondersteunersplatform.nl/aanmelden-motivaction-groep/” link_option_url_new_window=”on” hover_enabled=”0″ header_text_shadow_style=”preset1″ header_text_shadow_color=”#9CAB9D” global_colors_info=”{}” sticky_enabled=”0″]

Kom in actie en blijf gemotiveerd in waar jouw passie begon. Als zelfstandig ondernemer hoef je het zeker niet helemaal alleen te doen.

Werk samen met een gedreven team, leg concrete doelen vast en werk vanuit doelgerichte acties!

Met 3-wekelijks een ‘onlive’ meeting en tussendoor minstens 2x in de week contact om je scherp en in actie te houden via een speciaal platform.

LET OP: expliciet beschikbaar voor leden van de besloten Facebook Community

In de podcasts neen ik  je mee in de kennis en expertise. Je kunt hiermee gemakkelijk luisteren tijdens het koken, onderweg in de auto of wanneer je in bad zit. Wil je op de hoogte gehouden van nieuwe afleveringen? Volg dan op de diverse kanalen of schrijf je onderop deze pagina in voor de Inspirerende emails.

Ben je een drukke ondernemer en kun je wel wat helpende handen gebruiken? Zoek dan op deze pagina een virtuele ondersteuner die bij jou past

WIEHOE! de academy is gelanceerd 

Virtueel Ondersteunen Doe Je Zo!
Ben je geintereseerd in wat er allemaal te leren is in deze academy, check dan de landingspagina

Heb jij zelf een leuke training, workshop of academy? Meld hem dan hier aan op ons platform, voor een groter bereik.

Benieuwd naar het trainingsaanbod van anderen? Kijk dan hier

Hdoel is om (in ieder geval) Virtuele Ondersteuners zoveel mogelijk te informeren en inspireren om al het leuks en goeds uit hun werk te halen. Lezen is leuk, een podcast luisteren is handig, maar… een challenge daarentegen, daagt je uit om ook daadwerkelijk in de actiestand te komen!

Check hier welke challenges (op dit moment) gaande zijn.

NB: Indien deze link niet werkt, kan het zijn dat de challenges tijdelijk zijn afgelopen. Sommige challenges worden ook vanuit de community georganiseerd. Ben je dus een Virtuele Ondersteuner en kun je wel wat uitdaging gebruiken?

Ga dan naar onze Community!

 

 

VIP Academy

15 MODULES + 3 BONUSMODULES

Sta jij nog in het begin van je ondernemersreis, maar heb je wel de ervaring op bijvoorbeeld kantoor in loondienst?
Zou je graag zelfverzekerd als online Virtuele Ondersteuner van start gaan?
Of ben je toe aan de next level business als Professional Virtual Business Owner? Check dan de academy: “Virtueel Ondersteunen Doe Je Zo!”

Inclusief persoonlijke coaching en doelgerichte begeleiding.

Keuze uit 15 modules

Of je nu alleen meer wilt leren over het maken van een website. Of juist meer kennis wil opdoen over branding of juridisch aangaande zaken.

Stel je eigen academy samen naar keuze.

Let op: de aanschaf is vanaf 3 modules.

Zelfstandig met 15 modules

Net als de VIP Academy krijg je in de e-learning 15 modules. Dit is dus exclusief de bonusmodules.
In tegenstelling tot de VIP Academy krijg je geen persoonlijke coaching en doelgerichte begeleiding. Wel de mogelijkheid om te connecten met medecursisten en uiteraard sta ik wel paraat voor het beantwoorden van (niet ingewikkelde) vragen via WhatsApp of Discord.

Het is geheel zelfstandig in je eigen tijd, wanneer het jou uitkomt.