Gratis Hashtag Generator tools

Gratis hashtag generator tools - hoe vergroot je je bereik door middel van hashtags

Loop jij wel eens vast in het verzinnen van je # strategie
Wat wij altijd aanraden is om # te gebruiken die absoluut met het onderwerp te maken heeft waar je over schrijft. Maar soms ben je zo uit gehashtagd
🙂

Daarom is het zo handig dat er ook gratis # generator tools bestaan.

Het werkt als volgt. Je pakt de # die jezelf al bedacht had over je bericht. Deze plaatst je in 1 van de onderstaande tools en dan komen er nog meer waardevolle # uit die je alsnog kunt toepassen in je bericht.

We hebben er 6 voor je op een rijtje gezet.

SISTRIX

1: De gratis tool van Sistrix geeft op basis van een hashtag die je zelf invoert de 30 beste alternatieven. Je kunt 25 queries per dag intypen daarna moet je gaan betalen. Of wacht weer even tot de volgende dag. In dit voorbeeld hebben wij gekozen voor socialmediatips.
https://app.sistrix.com/en/instagram-hashtags

Deze kun je dan allemaal kopiëren en dan ergens opslaan waar je # bewaard.

All Hashtag Generator

2: De #Generator tool All Hashtag Generator werkt op basis van het intypen van een keyword. Er komen dan allerlei suggesties naar voren op basis van de door jouw ingetypte keyword. Je krijgt dan de # te zien die je het beste kunt gebruiken en wat nog meer random # of vergelijkbare #. Een hele leuke gratis tool. Deze staat daarom op nummer 2.
https://www.all-hashtag.com/hashtag-generator.php

Ingrammer

3: Met Ingrammer kun je op verschillende manieren door middel van het intypen van een keyword, een foto of een link naar je post heel makkelijk nieuwe hashtags genereren.
Typ bijvoorbeeld in: Social Media Planning Tools.
De tool geeft dan aan wat de frequentie is, het gemiddelde, en de bijzondere # zijn. Je kunt deze alleen niet meerdere keren gebruiken, omdat er dan een scherm overheen gaat. De bovenste 2 rijen kun je wel gebruiken en toevoegen aan een scherm zodat je deze zo kunt kopiëren.
https://ingramer.com/tools/instagram-hashtag-generator/

TaskAnt

4: TaskAnt is ook een leuke #Generator. Je krijgt met de gratis variant van TaskAnt 7# te zien, je kunt ook meteen zien wat de populariteit is daarvan. Wil je meer zien dan zou je ervoor moeten betalen. Je kunt dan ook meteen meten, Maar mocht je even vastlopen dan kun je met deze tool best wel even vooruit.
https://taskant.com/

In Tags

5: Is een vreemde eend in de bijt, dat komt omdat dit een App is om je # te vinden. Het werkt heel erg intuïtief en is erg gemakkelijk in gebruik. Je kunt zoeken op categorieën. Je kunt tot 6 keywords opgeven en je ziet direct wat de populariteit is van de #. Om ze vervolgens naar je # Clipboard te kopiëren. Heel handig.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sunraylabs.socialtags&hl=nl&gl=US&showAllReviews=true

Tagme

6: Ook Tagme is een app; Wat vergelijkbaar werkt als InTags. Ook hier kun je op categorieën zoeken, maar het kleine verschil hierin is, dat je gelijk ziet hoeveel posts er zijn geplaatst met die #. Het mooie aan deze app is, dat je niet meer dan 30# kunt opslaan. Zo blijf je dus ook netjes in de range van Instagram.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.joetschn.tag.me&hl=nl&gl=US

Share:

More Posts

GASTBLOG INDIENEN?

Ontzettend leuk dat je bereid bent een gastblog te schrijven of een masterclass/webinar te geven voor Het Virtuele Ondersteuners Platform.
Via dit formulier kun je aangeven wat jouw voorkeur heeft, wat het onderwerp is en hoe je er invulling aan wil geven.


Gastblog

Deze vragen gaan enkel over het aanleveren van een gastblog. 


Webinar/Masterclass

Deze vragen zijn relevant wanneer je een masterclass of webinar wilt geven in de FB community


Call To Action

In deze sectie kun je aangeven of je al een 'call to action' hebt gedacht. Een weggever, zoals: e-book, checklist, 1-op-1 sessie, etc.


Graag contact:

Je hebt aangegeven graag eerst contact met mij te willen. Dat is absoluut prima. Je kunt mij bellen op 0625277907 (of appen) of stuur een mail naar steljevraag@hetvirtueleondersteunersplatform.nl

Aanleveren blog

Heb je al een geschreven blog? Dan kun je hem in deze sectie insturen. Ik zal hem vervolgens beoordelen.

In het uiterste geval kan het zijn dat het niet aansluit bij de doelgroep, of kan ik mij niet vinden in de schrijfstijl (al kan ik mij dat niet voorstellen). In dat geval neem ik eerst nog even contact met je op.


Graag contact:

Je hebt aangegeven graag eerst contact met mij te willen. Dat is absoluut prima. Je kunt mij bellen op 0625277907 (of appen) of stuur een mail naar steljevraag@hetvirtueleondersteunersplatform.nl

Laatste gedeelte

Nog enkele laatste vragen over de beste manier om in contact te komen met elkaar


Manier van contact

Super dat je jouw gastblog/masterclass/interview aan het online platform toevertrouwd. In deze laatste stap wil ik nog paar laatste vragen aan je stellen.