Dit doet een Virtuele Ondersteuner & 10 voordelen

E-book voor Virtuele Ondersteuners

download NU

Dit doet een virtuele ondersteuner en 10 voordelen

In dit e-book voor virtuele ondersteuners lees je welke type virtuele ondersteuners er zijn, in welke branche je kunt werken en uit welke expertises je kunt kiezen. Heel inzichtelijk welke voordelen er zijn om als virtuele ondersteuner je business te starten.

Na het lezen van dit e-book
Heb je meer inzicht in:

Vul het formulier in en ontvang het gratis e-book welke speciaal gericht is aan (virtuele) ondernemers die overwegen of het beroep Virtuele Ondersteuner wat voor hen is.

EBOOK | VO

E-BOOK

Dit doet een  Virtuele Ondersteuner & tien voordelen om Virtueel Ondersteuner te zijn.


Je bent nooit te oud om (bij) te leren

Maak een keuze uit één van deze opleidingsvarianten.
Het gaat van uitermate zeer uitgebreid tot nog altijd uitgebreid, dus haal er zeker je voordeel uit!

Ook als je geen behoefte hebt aan een volledige academy, dan is er de mogelijkheid om een keuze te maken uit welke kennis nog voor jou nodig is in de ‘A la carte’ opleiding

VIP Academy

Sta jij nog in het begin van je ondernemersreis, maar heb je wel de ervaring op bijvoorbeeld kantoor in loondienst? Zou je graag zelfverzekerd als online Virtuele Ondersteuner van start gaan? Of ben je toe aan de next level business als Professional Virtual Business Owner? Check dan de academy: “Virtueel Ondersteunen Doe Je Zo!” Inclusief persoonlijke coaching en doelgerichte begeleiding.

Virtueel Ondersteunen Doe Je Zo - A-La-Carte

Academy a la carte

Of je nu alleen meer wilt leren over het maken van een website. Of juist meer kennis wil opdoen over branding of juridisch aangaande zaken. Stel je eigen academy samen naar keuze. Let op: de aanschaf is vanaf 3 modules.

Virtueel Ondersteunen Doe Je Zo - E-Learning

E-Learning

Net als de VIP Academy krijg je in de e-learning 15 modules. Dit is dus exclusief de bonusmodules. In tegenstelling tot de VIP Academy krijg je geen persoonlijke coaching en doelgerichte begeleiding. Wel de mogelijkheid om te connecten met medecursisten en uiteraard sta ik wel paraat voor het beantwoorden van (niet ingewikkelde) vragen via WhatsApp of Discord. Het is geheel zelfstandig in je eigen tijd, wanneer het jou uitkomt.

Schroom niet te vragen

Hieronder vind je de diverse contactgegevens van ‘HET Virtuele Ondersteuners Platform

Stel je vraag

STEL JE VRAAG

Heb je een vraag over de dienstverlening? Over de Virtuele Ondersteuners die op ons platform staan, of wat er dan ook in je opkomt wat je wil weten. Schroom dan niet om je vraag te stellen.


Yenimahalle escort