Bekijk de contactpagina voor meer informatie steljevraag@hetvirtueleondersteunersplatform.nl

Ebooks,  Templates & Handleidingen

Inschrijven voor de Inspiratie e-mails

Behoefte aan inspiratie en wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwtjes, tips & trucs? Schrijf je dan gauw in voor de inspiratiemails.


E-Book

Wat een geweldig nieuws. De eerste e-books zijn gepubliceerd!

Ben je een Virtuele Ondersteuner (to be)?

Ben je een opdrachtgever en benieuwd naar wat een virtuele ondersteuner voor jou kan betekenen?

 

Templates

Hoe handig zijn die templates waarin we jou kort en bondig bijstaan? Super handig!
Zo heeft Liek bijvoorbeeld een handige template gemaakt van de inhaakkalelender. Want it? Just download it!

Gratis inhaakkalender in TRELLO

Heb jij soms ook inspiratie nodig? Weet je af en toe ook even niet waar je het over moet hebben. Download dan de Gratis inhaakkalender. Super gemakkelijk via de download button.

Handleidingen

Soms zie je door de bomen het bos niet meer, en dan is een praktische handleiding van bepaalde tools mega handig. Hier zullen in de toekomst dan ook veel handleidingen gaan komen. Kom daarom af en toe eens kijken, of meld je aan voor de tips & Tricks e-mails om op de hoogte gehouden te worden.

Laposta Handleiding

Wil jij ook zo graag een email lijst gaan verzamelen maar weet je niet hoe?  Hou je van eenvoud maar toch functioneel? Dan is Laposta een perfecte email marketing systeem voor jou. Klik op de koopbutton voor de “Stap voor stap” Handleiding van Laposta

Amazon Handleiding

Wil jij ook zo graag een email lijst gaan verzamelen. Wil je niet graag switchen tussen allerlei verschillende tools? Wil je het liefste ook gelijk je CRM bij kunnen houden, dan is FluentCRM het perfecte e-mail marketing systeem voor jou. Klik op de koopbutton voor de “Stap voor stap” Handleiding van amazon om je mail in te stellen zodat je via FluentCRM je e-mail marketingmachine in kunt richten.

OBS Handleiding

Wil jij ook zo graag videos maken van je beeldscherm, of misschien wel van jezelf zo achter je laptop. Maar zie je een betaalde tool niet zo zitten. Dan is de open source tool OBS vast wel wat voor jou. Wil je weten hoe dat werkt, en hoe jij alle scenes in kunt stellen om een gelikte video te maken, dan is deze “Stap voor stap” Handleiding van OBS vast wat voor jou.

E-Book Zet jezelf voorop

Aan eenieder die druk is, een druk leven leidt en een ster is in zichzelf weg te cijferen.”

Wat kun je verwachten van dit E-book

R

Zet jezelf voorop met tips, ervaringen en opdrachten om jouw zelfbeeld te verrijken.

R

Zie het nut in van loslaten en wordt rijk van je eigen aanwezigheid.

R

Met 103 plezierig te lezen pagina’s, waarin je ook wordt uitgedaagd om een kijkje naar jouw binnenkant te nemen, zul je verbaasd zijn wat je tegenkomt bij jezelf.

R

Laat dit eBook een handboek voor je zijn om meer uit het leven te halen.

Na het lezen ben je in staat om:

R

Om (nog meer) plezier uit het leven te halen door dat wat je denkt dat onmogelijk is, om te buigen naar dat wat je wel kunt behalen.

R

Gun je jezelf de rust, je vrijheid en de positieve mindset, zodat niet alleen jij nog vreugdevoller door het leven gaat, maar ook jouw dierbaren.

R

Leer je hoe gezonde voeding, een juiste mindset en goede timemanagement jouw leven weer in balans kan krijgen. Dit is jouw leven en van jouw leven is er maar één:

“Zet jezelf voorop!”

Get in Touch met Laura
06 252 77 907
of e-Mail mij

The Office

REGIO Zoetermeer

Volg je Het Virtuele Ondersteuners Platform al?

STEL JE VRAAG

Heb je een vraag over de dienstverlening? Over de Virtuele Ondersteuners die op ons platform staan, of wat er dan ook in je opkomt wat je wil weten. Schroom dan niet om je vraag te stellen.