Bekijk de contactpagina voor meer informatie steljevraag@hetvirtueleondersteunersplatform.nl

Bepaal jouw strategie

Soms loop je vast als ondernemer of weet je gewoon even niet hoe je jouw doel alsnog kunt bereiken.
Dan is het zo fijn als je in gesprek kunt gaan met een ervaren ondernemer die in dezelfde schoenen heeft gestaan.

Desondanks kan het toch fijn zijn als er iemand met je meekijkt. Samen zien we waarschijnlijk meer, door ‘de mist’ die jij mogelijk op dit moment ervaart waardoor je vastloopt.

Daarom bied Het Virtuele Ondersteuners Platform diverse sessies aan. Van een klik en inspiratie gesprek tot aan strategische sessies om jou ultieme ondernemersdoel te behalen.

Liever eerst kennismaken?

Wanneer je voelt dat dit is wat je nodig lijkt te hebben, dat lijkt me wel wat, maar je toch behoefte hebt aan een soort ‘vooroverleg‘ om aan te horen en uit te vragen wat je kunt verwachten, dan kun je ook eerst een klikgesprek van max. 45 minuten boeken. Dit kun je op deze pagina aanvragen.

Weet je wel al precies waar je het over wil hebben?

Wil je graag daarover praten en samen met mij een strategisch plan uitwerken, zodat jij weer verder kunt groeien?
Boek dan direct dat strategisch gesprek.

Op dit moment kun je kiezen uit:

  • Statistieken uitlezen van je Social Media platform.
  • SEO Strategische sessie
  • Mindset, ik sleep je erdoorheen, sessie

 

 

Let op een strategiesessie is niet gratis

Boek hier je strategische adviessessie (Let op: deze is niet gratis)

Wanneer je klemloopt in je business, niet goed weet hoe je effectieve groei kunt inzetten, advies wenst van experts die kunnen zien waar winst te behalen is, dan is een strategische adviessessie zeker iets voor jou.

In deze 2,5 uur durende sessie kijk ik samen met je mee achter de schermen van je business, jouw website, social media, etc en stel ik een rapport op om jou weer de goede kant op te wijzen. Lijkt je dit wat? Vul dan dit formulier zorgvuldig in.


Vertel meer over het advies dat jij wenst


In dit laatste gedeelte van het formulier kun je aangeven welke datum jou het beste uitkomt

 


Boek hier een Strategisch Adviesgesprek

 

Kortingscode

Het is heel fijn dat ze met z’n tweeën zijn, ze hebben allebei een eigen kijk en hierdoor vullen ze elkaar goed aan in het advies geven. Een aantal zaken klonken herkenbaar omdat ik mij al wel had ingelezen in Instagram. Daarentegen wil ik graag mijn eigen pad hierin volgen. En daar zaten dus ook juist mijn vragen, hoe vind je je eigen weg op Insta? Voor mij persoonlijk heb ik handige tips gekregen en ook leuke feedback😊 op wat ik al goed deed. Dus ik ga zeker de tips opvolgen en op een manier die bij mij past. Nu nog doen!

★★★★★| Ik zou deze sessie (Strategie Sessie) VAST EN ZEKER aanbevelen.

Karin de Wit

Virtual Assistant, Vaker Business Support

Liever eerst kennismaken!

 

Get in touch!

Mocht je toch liever eerst kennismaken, voordat je een strategiesessie gaat aanvragen, boek dan hieronder direct een gratis sessie. Dit is een vrijblijvende afspraak, waarna je zelf kunt bepalen of je de strategische sessie wilt boeken.

Deze sessie kun je gebruiken als klikgesprek, een contactmoment of een inspiratiesessie en duurt maximaal 45 minuten.

Om zo efficiënt mogelijk met elkaar in gesprek te kunnen gaan verzoek ik je onderstaand formulier in te vullen.

Tot gauw!

Boek hier een Klik - Inspiratie Gesprek

 

 

Graag verneem ik van je waar het gesprek precies over gaat. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je vastloopt in het ondernemen, of dat je net gestart bent maar niet precies weet hoe nu verder

De sessie (Klikgesprek) was voor mij ontzettend waardevol! De weken ervoor had ik besloten te starten als virtual assistant, maar ik liep vast en was niet zeker van mijn zaak. Daarom heb ik Liek en Laura benaderd met de vraag of ze eens met me in gesprek wilden. Het gesprek had voor mij als doel meer te leren over virtueel ondersteunen en hoe te starten. De winst aan het einde van het gesprek was zelfvertrouwen en een doorgehakte knoop: virtueel ondersteunen past niet bij mij, social media management en copywriting wel! Liek en Laura beheren dit platform vanuit hun eigen passie en dat merk je als je met ze praat. Het voelde als een veilige omgeving om twijfels uit te spreken en vragen te stellen. Het gesprek heeft mij een nieuwe boost gegeven om te vertrouwen in mijn eigen kunnen en te gaan starten met datgene waar ik enthousiast van raak.

★★★★★| Ik zou deze sessie (Klikgesprek) VAST EN ZEKER aanraden.

Sabrina Moelard

Virtual Assistant, Digital Nomad

Testimonial & Feedback

 

Wat ontzettend leuk om jou gesproken te hebben. Ik heb nu echt een goed beeld bij wie jij bent, waar je voor staat en welke diensten je levert.

Wat fijn ook dat je bereid bent om een testimonial formulier met de daarbij behorende feedback in wil vullen.

Op die manier kan ik de dienstverlening verder professionaliseren en verbeteren. En door de social proof is deze sessies met meerdere Virtuele Ondersteuners te voeren.

Testimonial & Feedback


Testimonials van tevreden
Virtuele Ondersteuners!

Deze Virtuele Ondersteuners zijn blij met dit platform voor het genereren van meer bekendheid en/of succesvolle adviessessies. Sta jij hier binnenkort ook tussen?
Ik waardeer jouw feedback én testimonial zeer!

Sabrina Moelard

De sessie was voor mij ontzettend waardevol! De weken ervoor had ik besloten te starten als virtual assistant, maar ik liep vast en was niet zeker van mijn zaak. Daarom heb ik Liek en Laura benaderd met de vraag of ze eens met me in gesprek wilden. Het gesprek had voor mij als doel meer te leren over virtueel ondersteunen en hoe te starten. De winst aan het einde van het gesprek was zelfvertrouwen en een doorgehakte knoop: virtueel ondersteunen past niet bij mij, social media management en copywriting wel! Liek en Laura beheren dit platform vanuit hun eigen passie en dat merk je als je met ze praat. Het voelde als een veilige omgeving om twijfels uit te spreken en vragen te stellen. Het gesprek heeft mij een nieuwe boost gegeven om te vertrouwen in mijn eigen kunnen en te gaan starten met datgene waar ik enthousiast van raak.

★★★★★| Ik zou deze sessie (Klikgesprek) Zeker aanraden.

Karin de Wit

Ik ben Karin en sinds begin 2021 als VA gestart met mijn bedrijf VAKER Business Support.
Ik vond het een fijne strategiesessie (Instagram) zo met z’n 3-en. Jullie luisterden echt ook naar mijn mening en wat dan in jullie ogen de beste tips waren voor mij.

Het is heel fijn dat ze met z’n tweeën zijn, ze hebben allebei een eigen kijk en hierdoor vullen ze elkaar goed aan in het advies geven. Een aantal zaken klonken herkenbaar omdat ik mij al wel had ingelezen in Instagram. Daarentegen wil ik graag mijn eigen pad hierin volgen. En daar zaten dus ook juist mijn vragen, hoe vind je je eigen weg op Insta? Voor mij persoonlijk heb ik handige tips gekregen en ook leuke feedback 😉 op wat ik al goed deed. Dus ik ga zeker de tips opvolgen en op een manier die bij mij past. Nu nog doen!

★★★★ | Ik zou deze (Strategie) sessie zeker aanbevelen.
Get in Touch
06 252 77 907
Mail
Office Zoetermeer

Volg je Het Virtuele Ondersteuners Platform al:

STEL JE VRAAG

Heb je een vraag over de dienstverlening? Over de Virtuele Ondersteuners die op ons platform staan, of wat er dan ook in je opkomt wat je wil weten. Schroom dan niet om je vraag te stellen.