Bekijk de contactpagina voor meer informatie steljevraag@hetvirtueleondersteunersplatform.nl

ACADEMY

 

voor VIRTUEEL ONDERSTEUNERS

Dé meest uitgebreide opleiding voor de
“Virtuele Ondersteuner”

Het meest moderne beroep van deze tijd is: “Virtuele Ondersteuner”

Ondernemers kunnen niet zonder jou!

Het is niets voor niets “Het beroep van deze tijd”. Het Virtueel Ondersteunen van (zelfstandig) ondernemers. Steeds meer ondernemers ervaren de positieve kracht van het inhuren van een Virtuele Ondersteuner, door hen te laten helpen met hun onderneming.

De meeste ondernemers zijn gestart vanuit passie voor hun beroep. Het online ondernemen is vaak iets wat erbij hoort. Maar denk bijvoorbeeld ook aan: administratie, klantcontact of marketing. Vaak kost dit energie en tijd.  Dat kunnen ze veel beter in hun eigen passie steken, waarme ze hun business ooit begonnen zijn.

En daar kom dan jij als Virtuele Ondersteuner, die ook als een sparringspartner mee kan denken over de groei van hun bedrijf. Je neemt de taken over die jou juist energie oplevert, waarmee de opdrachtgever helemaal blij is met jou. Hoe geweldig is dat!
Zie je het al voor je? Zie jij jezelf al als Virtuele Ondersteuner?

Wanneer “Ja” jouw volmondige antwoord is…

Maar hoe dan!

 • Je hebt jaren ervaring, maar bent nog wat onzeker?
 • Er zijn al zoveel Virtuele Ondersteuners, kan ik er nog wel bij?
 • Hoe kan ik mij onderscheiden van de rest?
 • Je weet dat je meer uit jezelf kunt halen, maar je weet even niet hoe?

Na een heerlijk gesprek van 1,5 uur met de twee meest pasievolle dames die ik ooit heb gezien, voelde het enorm goed aan.

De kennis die Laura en Liek hebben en hun ervaringen in het vak, maar ook de ervaringen vanuit de opleidingen die zijn hebben gedaan, gecomineerd met het enthousiasme en de passie, maakte mij weer super enthousiast!

Hoe jij eruit kunt springen met de meest uitgebreide opleiding van Nederland
op het gebied van Virtueel Ondersteunen

De ervaring is dat ondernemers liever kiezen voor een Virtuele Ondersteuner die een gedegen opleiding heeft gedaan en daarmee ook een hoger uurtarief kan vragen, dan een Virtuele Ondersteuner die alleen op basis van werkervaring aan de slag gaat. Dit is een goede motivatie, om te beoordelen of deze academy wat voor jou is.

Ebook-wat-doet-een-Virtuele-Ondersteuner-en-10-voordelen

Download alvast het e-book waarin duidelijk wordt wat een Virtuele Ondersteuner doet en wat de voordelen zijn.

 Herken je dit:

 • Je overweegt om online te ondernemen
 • Werken vanuit huis lijkt je leuk, maar is het dat ook?
 • Je weet eigenlijk niet goed waar te beginnen
 • Je hebt bergen ervaring in een kantooromgeving, maar als zelfstandig ondernemer..?
 • Je zoekt iets om je in te specialiseren, maar wat?
 • Het lijkt je allemaal leuk en uitdagend, maar de uitdaging lijkt te groot
 • Je hebt een gezinssamenstelling, hoe moet je daarnaast nog voor jezelf vanuit huis kunnen ondernemen?
 • Je wilt zelfstandig ondernemen, maar ben je dan niet te alleen?

 

Wil jij?

 • …eigen baas zijn?
 • …je eigen tijd indelen?
 • …parttime werken en fulltime verdienen?
 • …samenwerken met en werken voor de mensen wie jij uitkiest?
 • …meer vrijheid?
 • …meer balans tussen werk, privé en gezin?
 • …waardering voor wat je leuk vindt om te doen?
 • …je specialiseren in jouw talenten?
 • …doen wat je leuk vindt en waar je energie van krijgt??
 • …fulltime geld verdienen in parttime uren?

 

 

ebook-welke-taken-kun-je-uitbesteden-aan-welke-type-virtuele-ondersteuner

Download alvast het e-book waarin duidelijk wordt wat voor type Virtuele Ondersteuner er eigenlijk zijn.

De persoonlijke aandacht, de openheid en eerlijkheid, de betrokkenheid, de passie en het feit dat het een nieuwe opleiding is die (voor zover ik in de sneakpeaks al heb gezien) enorm goed in elkaar zit, heeft mij over de streep getrokken!

De meest uitgebreide opleiding op het gebied van Virtueel Ondersteunen

Klinkt goed toch! Heb jij al een keuze gemaakt om zelfstandig te ondernemen als Virtuele Ondersteuner?  Weet je al wat je expertise gaat worden? Of welke branche je leuk vindt? Heb je al een plan om je bedrijf op te zetten en je marketing uit te voeren? Niet? 

Wil je eerst toch liever eerst meer horen over hoe je jouw business tot een succes kunt op- en uitbouwen? Geef je dan op voor het webinar: Virtueel Ondersteunen Doe Je Zo!

Virtueel Ondersteunen, wie wil dat nou niet……

Waarom dan bij De Virtuele ondersteuners academy?

Deze opleiding is ontstaan door de krachten te bundelen. Liek & Laura hadden elkaar helemaal gevonden, en samen met inmiddels ruim 40 jaar aan ervaring in de (virtuele) ondersteuning, besloten wij onze kennis en kunde te bundelen en vorm te geven in de meeste uitgebreide opleiding voor Virtuele Ondersteuners, oftewel de academy: Virtueel Ondersteunen Doe Je Zo!

Beiden hebben wij zoveel mogen leren in de afgelopen 2 decennia, het waren (meestal) de investeringen absoluut waard. Bij elkaar opgeteld zijn het tientallen duizenden euro’s aan investeringen die ons daar hebben gebracht waar wij nu zijn. Dus waarom zouden wij de belangrijkste elementen er dan niet uithalen, om dat vervolgens in kennis over te brengen aan Virtuele Ondersteuners die nog gaan starten, net gestart zijn of toch toe zijn aan meer verdieping?

Wij, Liek & Laura, houden van leren, alsook van het leren aan anderen. En dat maakt deze academy juist zo fijn. We hebben dit met passie voor je in elkaar gezet en vanuit persoonlijke ervaring kunnen ondervinden dat het van grote waarde is geweest voor onze eigen groei in business.

 

Voel je het al kriebelen, en wil je graag een gedegen opleiding om zelfverzekerd als Virtueel Ondersteuner aan de slag te kunnen?

 

Wordt in 6-12 maanden een gecertificeerde en gespecialiseerde Virtuele Ondersteuner!

Niet zomaar een opleiding…

Hop Hop, aan de slag om van jou een SUCCESVOLLE Virtuele Ondersteuner te maken!

Het Virtuele Ondersteuners Platform is opgericht met als doel om Virtuele Ondersteuners zichtbaar te krijgen bij opdrachtgevers, via het netwerk van het platform. En dat lukt: opdrachtgevers vinden het online platform steeds makkelijker.

Virtuele Ondersteuners (to-be) benaderen de besloten community ook steeds vaker en daarom is het ook in het belang dat deze academy goed is. Zodat de cursisten die aan het netwerk zijn verbonden, ook aanbevolen kunnen worden met de krachtige vermelding: “Die Virtuele Ondersteuner heeft gekozen om te investeren in een gedegen en mega uitgebreide academy”.
Waarbij jouw waarde als Virtuele Ondersteuner als het ware stijgt en daarmee de kans op nieuwe opdrachten NOG groter wordt!

Want dit is niet zomaar een opleiding. Aan het einde van al jouw modules, kun jij namelijk na het inleveren van je eindopdracht, met een certificaat van deelname jouw ‘Virtuele Ondersteuners Business’ runnen met
trots, zelfvertrouwen en de opgedane kennis.

Dit kun je verwachten van de academy: Virtueel Ondersteunen Doe Je Zo!

In de opleiding Virtueel Ondersteunen Doe Je Zo, ga jij de basis leggen van jouw succesvolle online business.
Zie het als de fundering waarop je een stevig bedrijf neerzet.
Deze opleiding biedt jou de bouwstenen en het metselwerk, om je business goed van de grond te krijgen.

Van het bedenken van je bedrijfsnaam, het bepalen van jouw ondernemersstijl en je branding, tot aan de financiële administratie en het ‘Ready to start’ concept.

In een kleine groep van max 16 medecursisten krijg jij toegang tot 15 modules, die jij nodig hebt om jouw ‘Virtuele Ondersteuners Business’ tot een succes te maken. Je wordt echt klaar gestoomd voor het echte werk, zodat je menig opdrachtgever kunt ontzorgen.

Hieronder staat alvast opgesomd wat je in deze academy kunt verwachten.

Hopelijk tot snel!

 

De modules en lesopbouw:

Module 1

Inleiding

In eerste module staat meer over hoe de academy is opgebouwd, van welke tools totaan hoe je een ondernemersplan kunt opstellen.

Module 2

Wie ben jij

Wanneer je start als ondernemer is het goed om te weten met wie je werkt: JIJ. Wie ben je? Wat kun je? Wat wil je? 
Deze vragen en nog meer komen aanbod in de tweede module. 

Module 3

Ken je klant

Module 4

Startklaar maken van je bedrijf

Nog voordat het echte werk gaat beginnen is het goed om de zaken op orde te hebben. Zowel je werkplek, als de afspraken die je gaat maken met je opdrachtgevers, maar ook je planning met werkbare uren. 

Module 5

Financieel

Financieel moet je aan verschillende zaken denken wanneer je start als ondernemer. Behalve de overweging om een zakelijk bankrekeningnummer te nemen, kun je ook denken aan het gebruik van de juist facturatiesysteem. Ook leer je in deze module over de verschillende ondernemersregelingen die er zijn.

Module 6

Juridisch

Welke documenten zijn echt nodig voor een zelfstandig ondernemer? Hoe zit het met verzekeren? En die AVG- wet? Hoe zit dat ook alweer? Daarover meer in deze module. 

Module 7

Procesoptimalisatie & Inrichting

Om gestructureerd te werk te gaan is het goed om behalve je mappenstructuur te organiseren, ook je veiligheid te waarborgen met een veilige wachtwoordapplicatie bijvoorbeeld. Daarnaast is een handtekening onderaan je mail ook een belangrijk item. Dit en andere zaken zoals: projectmanagementsysteem, de beste Chrome extensies en urenregistratie, vind je in deze 7e module.

Module 8

Zichtbaarheid

Als je de basis van je bedrijf hebt ingericht is het tijd om aan je zichtbaarheid te werken. Naast een mooie en stevige website, is natuurlijk de vindbaarheid in Google (SEO) ook een belangrijk item. Maar wat dacht je van jouw marketingboodschap en pitch voor op netwerkbijeenkomsten bijvoorbeeld. Daarover meer in deze module.

Module 9

Branding

In module 9 gaat over jouw business vormgeven in uiterlijk. Denk aan je huisstijl, diverse ontwerpprogramma’s en het bepalen van jouw bedrijfskleuren.

Module 10

Website

Nu je branding duidelijk is, kun je verder met de zichtbaarheid op je website. In deze module leer je stapsgewijs om een website op te bouwen, alsook het zichtbaar te krijgen in de zoekmachines.

Module 11

Social Media

Het is tijd om naar buiten te treden op het Social Media kanaal welke jou het meest aanspreekt, maar je doelgroep ook. Je leert niet niet alleen de kanalen te kiezen, ook geven we je inzicht in de diverse plantools én ideeën voor content om te schrijven. 

Module 12

Strategie

Zomaar met hagel schieten heeft nooit veel nut. Ook niet als het gaat om het draaien van een stevige online business. Met de juiste strategie door bijvoorbeeld het analyseren van statistieken, zul je effectievere groei behalen van je business. 

Module 13

E-mail marketing

In verbinding komen en het contact behouden met je klant kan via Social Media.  Maar ook met e-mailmarketing kun je veel winst behalen. Met de diverse programma’s die je hiervoor kunt gebruiken, zal je zien hoe je onder andere je lead lijst kunt laten groeien. 

Module 14

Sales & Adverteren

Met een goede website en een mooi ingericht profiel op Social Media kun je al heel ver komen. Soms kun je grootschaliger inzetten om jezelf op de kaart te zetten door niet alleen het schrijven van een persbericht, maar ook door online te adverteren. In deze module zul je verschillende tactieken leren om je bereik te vergroten. 

Module 15

Een klant, wat nu?

Het grote doel van deze academy is natuurlijk dat je klanten zult gaan aantrekken. Wat nu als het eindelijk zover is? Denk aan op te stellen samenwerkingscontracten en andere documentatie. Maar ook belangrijk: wat doe je aan klanten die niet zo tevreden blijken te zijn? 
Als bonus staan hier ook een aantal formats voor je klaar, die je kunt gebruiken. 

De voordelen van de VIP Academy…

Voor een succesvol en stevige business krijgen de VIP cursisten verschillende extra’s, zoals:  

Bonus module

Bonus: Verdienmodellen

Verdienen kun je op zoveel verschillende manier, behalve met het alleen maar het aanbieden van je diensten. Deze modellen zul je in deze module vinden, zodat je ze kunt gaan inzetten in jouw business.

Bonus module

Bonus: Mindset

Een stevige staande ondernemer ben je als je ook stevig in je schoenen staat. Zelfvertrouwen in wat je doet en in je kracht staan is hierin uitermate belangrijk. In deze bonusmodule zyl je ervaren wat onder andere mindfull ondernemen inhoudt en krijg je tips hoe je uit je comfortzone kunt treden. 

Bonus module

Bonus: Tools die niet kunnen ontbreken

Online tools zijn onmisbaar in jouw business. Van ontwerp tools, tot marketing tools , maar ook de handvaten om je tijd op de juiste manier in te delen om effectiever je werk te kunnen uitvoeren. 

Q&A`S

2x

Vraag en antwoord sessies zijn belangrijk, zodat je niet alleen zelf je vragen kunt stellen, maar je ook in de vragen en knelpunten van je medecursisten hoort. Mogelijk heb je daar niet aan gedacht en kan het je leerproces versterken. 

Coach gesprekken

2x

Coachgesprekken die zijn er om jouw persoonlijk te woord te staan, speciaal op jouw situatie. Loop je vast, weet je het even niet meer dan help ik jou daar doorheen.

VIP dag

1x VIP dag (live)

Netwerken is een belangrijk onderdeel van je ‘Virtuele Ondersteuners Business’. Daarom is er ook een VIP dag, waarbij jij de mogelijkheid hebt om medecursisten uit een andere (nieuwe of reeds gestarte) groep te ontmoeten en mee te sparren.

CERTIFICAAT

Jouw bewijs van deelname

Natuurlijk is het ook heel belangrijk dat je na het afronden van deze academy een stevige business hebt kunnen neerzetten. De ervaring en de kennis is eigenlijk het meest waardevol. Niet geheel onbelangrijk is ook het vastleggen van jouw deelname. Bij het zorgvuldig afronden van alle modules ontvang je dan ook een gesigneerde certificaat van deelname.

Wat is jouw investering?

De investering die je maakt voor deze academy is een gemiddelde berekening in vergelijking met andere soortgelijke aanbieders. Er is rekening gehouden met startende ondernemers die mogelijk nog niet voldoende budget hebben openstaan voor deze investering. Het is de absolute intentie om jou behalve op te leiden, ook in de praktijk mee te nemen in de opbouw van je business, zodat je de investering er op korte termijn uit kunt halen. Dit is echter persoonlijk en ook afhankelijk van jouw investering in tijd en energie. 

Naar aanleiding van het doelgroeponderzoek d.d. juni 2021 is er geconcludeerd dat er ook een grote behoefte blijkt aan een online academy waarbij je zelfstandiger aan de slag kunt op je eigen tempo. Van daaruit zijn er twee varianten ontstaan.
Zie hieronder:

* Let op: de genoemde bedragen zijn excl. 21% BTW
** Let op: hier kun je optioneel gebruik van maken

Veelgestelde vragen

Je zult ongetwijfeld nog een aantal vragen hebben over deze academy. Ik ben zo vrij geweest om een verzameling daarvan hieronder voor je te beantwoorden. Staat jouw vraag of antwoord er niet bij? Neem dan gerust contact op!

Wat versta ik onder Virtuele Ondersteuners?

Virtuele Ondersteuners zijn zelfstandig ondernemers die gespecialiseerd zijn om andere zelfstandig ondernemers online te ontzorgen. Denk aan: webdesigner, virtual assitant, grafisch vormgever, etc.
Lees meer hierover op de pagina: Voor wie is dit platform? 

Ik heb geen ervaring in ondersteunende vakken, is deze academy dan wel iets voor mij?

Voor deze academy is ervaring niet vereist. Wel kan het bijdragen aan het verspoedigen van de afronding van de academy. ik adviseer om voorafgaand van je definitieve aanmelding eerst een vrijblijvend gesprek in te plannen, zodat ik  jou zorgvuldig kan informeren over de inhoud van de academy. Zo kan ik ook toetsen of je in aanmerking komt om deze academy te volgen, om misverstanden of teleurstelling te voorkomen.

Wat is de studiebelasting van deze opleiding?

De studiebelasting is natuurlijk heel persoonlijk. Het hangt ervan af hoe snel je de stof oppakt, alsook kunt uitvoeren in de praktijk.
De studietijd is ingeschat op 4 tot 8 uur per week.

Wanneer kan ik mijn eerste klant verwachten? -

Je eerste klant kan zomaar al snel bij je op de ‘stoep’ staan. Toch adviseer ik om je volledige focus eerst op de academy te leggen, zodat je goed wordt ingewerkt op het Virtuele Ondernemerschap. De verwachting ligt ook bij de zorgvuldigheid van de acties die tijdens de modules in de praktijk worden uitgevoerd. Bijvoorbeeld wanneer de website live staat of wanneer Social Media is ingericht.

Wat kan ik gaan verdienen als Virtuele Ondersteuner?

Dit onderwerp komt uitgebreid terug in de module over financiën. Zo leer je hoe je je uurtarief kunt bepalen, maar ook welke verdienmodellen er nog meer zijn om in je business te implementeren. Een gemiddeld uurtarief ligt in ieder geval tussen € 45,00 en € 70,00. Dit hangt natuurlijk af van de zwaarte van de opdracht, de expertise en ook ervaring.

Hoe weet ik of ondernemen iets voor mij is?

Je hebt als het goed zelf een weloverwogen keuze gemaakt om te gaan starten als ondernemer. Wellicht is één van je overwegingen geweest dat je als zelfstandig ondernemer je eigen uren kunt inrichten, of dat je gewaardeerd wordt in het werk waar je blij van wordt om uit te voeren. In de eerste 2 modules kun je in ieder geval ontdekken wie jij als persoon bent, als ondernemer en met wie je graag samen zou willen werken.

Ik ben nogal onzeker om te starten, want wat zou mijn omgeving zeggen dat ik voor mijzelf wil beginnen?

Allereerst: de keuze om te gaan starten voor jezelf, dat ligt bij jou. Jij bent tot de ontdekking gekomen dat zelfstandig ondernemen interessant voor je is. Laat dit zeker niet beïnvloeden door jou omgeving. Je leert in deze academy om de juiste (ondernemers) mindset te krijgen. Ook zal je in de bonus modules onder andere een les over ‘Online onzekerheid’. Dit zal je helpen steviger en zelfverzekerder je business te runnen. Je doet dit voor jezelf, niet vóór anderen, wel mét anderen.

Ik ontvang een WW uitkering. Kan ik deze opleiding dan wel volgen?

Ik raad je aan om dit te bespreken met jouw contactpersoon bij de uitkeringsinstantie. Laat je goed informeren of er eventueel ook een tegemoetkoming kan worden opengesteld bijvoorbeeld. Wel kan ik je informeren dat als je op een gegeven moment gaat verdienen als Virtuele Ondersteuner, het verschil tussen je inkomsten en wat je van de WW ontvangt, zal worden verrekend.

Kan jij mijn klanten garanderen?

Het is absoluut de intentie om jouw business te helpen in de start en daarmee ook meteen de groei. Zo neem ik je onder andere mee in de zichtbaarheid van je bedrijf, marketingtechnieken en ook waar jij je klanten kunt vinden.
Garanties kan ik je echt er niet geven. Dit hangt af van de mate waarin jij de theorie in de praktijk uitvoert.
Mocht het na afloop van deze academy nog niet zijn gelukt om aan klanten te komen, dan kun je een adviesgesprek inplannen. Sowieso is een strategisch adviesgesprek inbegrepen bij de VIP Academy variant.

Ik wil graag parttime gaan ondernemen, kan dat met dit beroep?

Dat is zeker mogelijk. Houd er echter wel rekening mee dat het opstarten van je bedrijf in het begin meer tijd in beslag neemt. Wanneer alles staat en loopt, kun je bepalen voor hoeveel uur je openstaat om opdrachten aan te nemen.

Hoeveel cursisten zitten er in mijn groep?

Het is de intentie om per groep 16 cursisten toe te laten, zodat er altijd een even getal is om het ‘buddy systeem’ mee in te kunnen zetten.

Hoeveel instroommomenten zijn er per jaar?

Er zijn een aantal momenten per jaar om in te stromen. Volg het webinar om te weten wanneer de nieuwe groep gaat starten.

Kan ik altijd mijn vragen zomaar stellen?

Natuurlijk ik sta je bij daar waar nodig. Om dit goed te organiseren zijn er voor de VIP Academy enkele Q&A’s ingepland.
Ook bestaat er een mogelijkheid om te connecten op het online netwerk platform:  Hier kun je jouw vragen, onzekerheden of opmerkingen ook delen met mij maar ook met je medecursisten. Dat is echt de kracht.

Waarom zou ik kiezen voor deze academy en niet voor een andere opleiding?

Deze academy onderscheidt zich van anderen, omdat deze gericht is tot de virtuele ondersteuners in het algemeen. Niet tot één expertise, maar meerdere, omdat de kennis en ervaring daar ook ligt.
Overigens ben ik van mening dat een keuze maken puur persoonlijk is. Het moet goed aanvoelen, zodat het de investering die je maakt ook daadwerkelijk waard zal zijn.
Dat kan ik niet voor jou garanderen, of beïnvloeden. Wel zet ik alles op alles om jou een prettige, effectieve en waardevolle academy aan te bieden, welke jij met plezier en gemak zult afronden.

Waarom een VO opleiding en geen VA opleiding?

Het Virtuele Ondersteuners Platform, richt zich tot virtuele ondersteuners in brede zin en niet alleen tot virtual assistants. Het lesmateriaal is daarentegen uitstekend te volgen voor virtual assistants, alsook andere virtuele ondersteuners.
Het is jouw keuze of je een specifieke opleiding gaat volgen voor virtual assistants of dat je kiest voor onze variant.

Hoe weet ik dat ik aan het einde van de academy echt een gedegen business heb staan?

Alle kennis en ervaring en de investeringen zitten in deze academy gebundeld, waarmee de belangrijkste elementen hebben verwerkt in deze academy. Deze elementen vormen niet alleen de basis, maar ook de strategische fundering van jouw business.
Garanties kan ik je niet bieden, maar de intentie is het echter absoluut dat je hierin zult slagen als succesvolle ondernemer.
Het hangt echter ook af van jouw eigen intentie, motivatie en inzet in het verloop van deze academy.

Hoelang heb ik toegang tot de opleiding?

Voor beide varianten geldt een toegankelijkheid van 12 maanden. Na deze 12 maanden bestaat de mogelijkheid om te verlengen.

Kan ik na een jaar mijn account verlengen als ik het nog niet heb afgerond?

Wanneer je het onverhoopt niet redt om de academy af te ronden na 12 maanden, dan bestaat er de mogelijkheid om nog eens voor een jaar te verlengen. De verlenging bedraagt eenmalig: € 297,00 ex BTW.

Met welke investeringen kan ik nog meer rekening houden?

Naast de financiële investering van de academy zijn volgende zaken ook zeker belangrijk om in bezit te hebben, of nog aan te schaffen: laptop, printer, tools/applicaties om in en mee te werken, goed ingerichte werkplek, etc. Het voordeel van als je zelfstandig gaat ondernemen, is dat je een groot deel van de belasting weer terug kunt vragen (mits je geen gebruik gaat maken van de KOR).

Wat krijg ik ervoor terug als in deze academy investeer?

Het voordeel van zelfstandig ondernemer zijn is dat je de belasting kunt terug vragen van de investeringen die je doet, zoals: deze academy, aanschaf van bedrijfsmiddelen, etc. Daarnaast heeft deze investering een toegevoegde waarde op je kennis in zowel theorie als in de praktijk. Wanneer je de stappen in goede orde en zorgvuldig volgt, bestaat de mogelijkheid dat je de investering er al gauw uit hebt.

Kan ik in termijnen betalen?

Jazeker. De VIP academy is in maximaal 6 termijnen te betalen a € 747,50.

Ik heb betaald wanneer heb ik toegang tot de opleiding?

Je krijgt per direct toegang tot de academy.

Hoe zit dat met de studiekosten aftrek in 2022

De belastingdienst heeft de regels met betrekking tot opleidingskosten veranderd. Dit wordt in 2022 het STAP- Budget genoemd. Voor zover wij hebben onderzocht blijven de studiekosten als ondernemerskosten aftrekbaar*, maar gaat als student of werknemer de studiekosten aftrek veranderen naar STAP- Budget. (*Hier kunnen geen rechten aan ontleend worden)

bron: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/leven-lang-ontwikkelen/leven-lang-ontwikkelen-financiele-regelingen/stap-budget

https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/nl/aftrek-en-kortingen/content/mag-ik-mijn-studiekosten-aftrekken#studiekosten-niet-meer-aftrekbaar

Het loont dan zeker om voor het einde van 2021 de beslissing te nemen of je een opleiding bij ons of een ander wil volgen, en deze dan ook betaald in 2021. Totdat je bent ingeschreven als ondernemer bij de KvK word je niet gezien als ondernemer*.

Ik ben al een VA zou deze opleiding wat voor mij zijn?

Deze opleiding is zeker geschikt voor als je nog niet de volledige materie kent als Virtual Assistant. Hiermee bouw je een nog sterkere basis op om je business succesvol op te bouwen.

Ik twijfel, kan ik EVEN SPARREN OF HET WAT VOOR MIJ IS?

Dat kan zeker. Je kunt een gratis en vrijblijvend klikgesprek inplannen. Ik bespreek graag de mogelijkheden met je en zal je ook oprecht adviseren of deze academy datgene is waar jij naar op zoek bent.

Nog een opsomming van de academy:

 • In maar liefst 15 modules leg jij de basis die je absoluut nodig hebt om jouw ‘Virtuele Ondersteuners Business’
  tot een succes te brengen
 • Werk samen en netwerk met je medecursisten
 • Livedagen & Q&A’s
 • 2 persoonlijke coachgesprekken
 • Stel je ondernemersplan op
 • Maak gebruik van de vele werkboeken, handleidingen & templates.
 • 1 Jaar toegang tot de academy 
 • Mogelijkheid om binnen een half jaar je certificaat te halen
 • Persoonlijke leeromgeving
 • Zelfstandig, maar zeker niet alleen!
 • Jouw profiel op het platform, te vinden door de vele opdrachtgevers
 • Persoonlijk en makkelijke toegankelijkheid van mij als jouw opleider.

Waarom zou je deze opleiding moeten volgen & wat is het resultaat na de opleiding.

In deze academy leer jij:

– …een effectieve en stevige business op te zetten

– …naast het bouwen van een business ook directe groeimethoden aan te brengen

– …te ondernemen met de juiste skills en mindset

– …slim met je tijd om te gaan, zodat je het ondernemen goed kunt combineren met je privé

– …financiële mindset stevig te maken

– …de vrijheid te ervaren wat het virtueel ondernemen jou kan brengen

– …de tools kennen die jou als virtueel ondersteuner nog beter op weg helpen.

Gratis & Vrijblijvend intakegesprek

Twijfel je of deze opleiding bij jou en je toekomstdromen past?
Boek dan een gratis en vrijblijvend intake gesprek, op de dag & tijd die jij wenst, en kom er dan achter.

Boek hier jouw Gratis & Vrijblijvende Intakegesprek in.

Vul alle velden in bij Calendly, en klik op schedule event. Vul vervolgens ook dit formulier in, en dien je aanvraag in.

 

 

Het beoogde resultaat van deze academy:

 • Je leert hoe je van A tot Z je online bedrijf opzet
 • Je leert naast het bouwen van een business ook directe groeimethoden aan te brengen
 • Je leert te ondernemen met de juiste skills en mindset
 • Je leert slim met je tijd om te gaan, zodat je het ondernemen goed kunt combineren met je privé
 • Je leert jezelf kennen als ondernemer en voor welke klanten je wil werken
 • Je leert hoe je jouw ideale klanten gaat aantrekken
 • Je leert hoe jij je Social Media marketing in kunt zetten
 • Je leert hoe je een marketing strategie op kunt zetten
 • Je leert de tools kennen die jou als virtueel ondersteuner nog beter op weg helpen.
 • Je leert hoe je eruit kunt springen bij het reageren op opdrachten
 • Je krijgt de handvatten om een echte sparringspartner te zijn
 • Je leert hoe je echt met plezier als Virtueel Ondersteuner aan de slag gaat
 • Je leert de vrijheid te ervaren wat het virtueel ondernemen jou kan brengen
 • Je krijgt een eigen netwerk van Virtuele Ondersteuners, want je werkt wel zelfstandig, maar je bent zeker niet alleen!
 • Je staat na het succesvol afronden van deze academy, met jouw profiel op het platform, die regelmatig bezocht worden door opdrachtgevers en welke onder de aandacht brengen in het netwerk.

Nee hoor ik weet het echt zeker!
Ik kies voor mezelf en doe mee!

 

Reserveer daarom snel mijn plek in de opleiding:

Virtueel Ondersteunen Doe Je Zo!

Sneak Peak Academy

Ben je nieuwsgierig naar de inhoud van de academy en hoe het is opgebouwd in het leersysteem die gebruikt is ? Dan is dit jouw kans om het te bekijken!

In deze Sneak Peek neemt Liek je mee door Skillba, daar waar onze academy klaarstaat om door jou te worden aangekocht 😉