Bekijk de contactpagina voor meer informatie steljevraag@hetvirtueleondersteunersplatform.nl

Al het aanbod op een rijtje 


Hi Friend 😉

Dit platform is echt iets voor jou. Ik weet zeker dat jij als Virtuele Ondersteuner veel zult hebben aan alle leuke, handige en praktische informatie dat op dit platform staat.

Wil jij ook meer doen aan je zichtbaarheid, meer kennis krijgen over online ondernemen, of gewoon even rondneuzen! Neem dan eens een kijkje op deze website.

Wil jij als Virtuele Ondersteuner toegang krijgen tot een geweldige community op Facebook waar veel waardevol tips en informatie wordt gedeeld? En waar je van kunt groeien als ondernemer? Meld je dan aan om deel te nemen aan de besloten Facebook Community.

Of wil je gewoon lekker je kennis vergroten, goede e-books downloaden, of meedoen aan challenges? Kijk dan eens in deze academy.

PS. Wist je overigens dat dit platform een eigen academy heeft gelanceerd om stevig en succesvol te starten als Virtuele Ondersteuner. Bekijk de informatie en inhoud hier. 


Aanbod pagina van

HET VIRTUELE ONDERSTEUNERS PLATFORM

Wil je niet alle pagina`s doorlezen, maar gewoon snel het aanbod bekijken, check dan deze pagina, en klik gelijk door naar wat jij interessant vind.

 

JE KUNT DE VOLGENDE DIENSTEN AANVRAGEN:

 • Word VIP Lid
 • Meld jouw training of academy aan
 • Vraag een Strategische Sessie aan
 • Connect met andere Virtuele Ondersteuners
 • Doe mee met Challenges
 • Volg de opleiding “Virtueel Ondersteunen Doe Je Zo!
 • Verrijk je kennis in de academy
 • Download de E-books
 • Luister naar de Podcast
 • Volg een masterclass
 • Kom naar online & offline netwerkbijeenkomsten
 • Of maak gewoon kennis met Het Virtuele Ondernemers Platform.

 

Download hier onze

E-books

E-book Dit doet een Virtuele Ondersteuner en 10 voordelen

Benieuwd naar welke expertises er zijn als Virtuele Ondersteuner?

Wanneer je nog niet goed weet in welke expertise je jezelf wilt gaan profileren. Of wanneer je nog in de oriënterende fase zit, dan is dit e-book interessant voor jou!

Bovendien staan hierin ook nog 10 voordelen wanneer je als Virtuele Ondersteuner aan de slag gaat.

 

Kun je wel wat hulp gebruiken?

Wanneer je geen tijd hebt om de focus te leggen op de corebusiness, of wanneer er taken zijn waar je eigenlijk niet goed kennis van- of misschien zelfs geen zin in- hebt, dan kun jij vast een Virtuele Ondersteuner gebruiken

weet je niet precies waarin je ondersteuning zou kunnen ontvangen, download dan het e-book!

 

 

Diensten voor

Virtuele Ondersteuners

VIP LIDmaatschap

Ben je een Virtuele Ondersteuner en heb je behoefte aan een (nieuwe) opdracht? Meld je dan hier aan, zodat ik jou kan helpen aan meer zichtbaarheid, door je profiel te plaatsen op dit platform.

Vergroot jouw kennis

Wil jij je nodig beter specificeren in je expertise? Bekijk dan vooral de Skillba Academy. Je bent immers nooit uitgeleerd, toch?

BESLOTEn community

Ik nodig je graag uit om lid te worden van DE meest waardevolle, gezellige en inspirerende Facebook Community.

Gratis inspiratie

Op de blogpagina vind je informatieve artikelen die interessant kunnen zijn voor je. Er is  een archief met verschillende kennis. Laat je gerust inspireren!

Let op: sommige pagina’s zijn helaas afgeschermd en exclusief zichtbaar voor VIP leden

STRATEGISCH GESPREK

Loop je vast in je Virtuele Ondersteuners Business, en zou je graag eens willen sparren met Het Virtuele Ondersteuners Platform, boek dan een strategisch gesprek in

KENNISMAKINGSGESPREK

Wil je mij beter leren kennen, of heb je nog vragen over bijvoorbeeld de opleiding “Virtueel Ondersteunen Doe Je Zo!”?
Boek dan een kennismakingsgesprek in.

JOUW EIGEN TRAINING PROMOTEN OP ONS PLATFORM?

Heb jij zelf een training of academy die uitermate geschikt is voor Virtuele Ondersteuners, meldt deze dan aan voor een groter bereik binnen en buiten dit netwerk.

Diensten voor

Opdrachtgevers

Kun je wel wat hulp gebruiken?

 Wanneer je geen tijd hebt om de focus te leggen op de corebusiness, of wanneer er taken zijn waar je eigenlijk niet goed kennis van- of misschien zelfs geen zin in- hebt, dan kun jij vast een Virtuele Ondersteuner gebruiken

Weet je niet precies waarin je ondersteuning zou kunnen ontvangen, download dan zeker het e-book!

 

 

Zoek hier de Virtuele Ondersteuner die past bij jouw bedrijf & dromen

Ben je op zoek naar een Virtuele Ondersteuner die jou kan helpen om je bedrijf tot een next level te trekken. Een sparringspartner of iemand die voor jou je administratie kan overnemen. Iemand die juist die taken overneemt die jou energie kosten, maar hem/haar juist energie oplevert, zoek dan hier jouw ideale Virtuele Ondersteuner en groei samen in jouw bedrijf.

ACADEMY VOOR HET VERGROTEN VAN JOUW KENNIS

Wil jij juist je kennis vergroten in bepaalde zaken die jouw bedrijf zullen helpen groeien? Wil je dit niet uitbesteden, maar juist zelf leren? Check dan het leeranbod om te kijken of er iets leerzaams tussenstaat, waar jij juist naar op zoek bent.

VERGROOT JOUW KENNIS MET TRAININGEN VAN de VIP LEDEN

Wil je weten wat de VIP leden voor trainingen aanbieden? Check dan deze pagina en wie weet zit er een training tussen waar jij juist naar op zoek was.

T

PROMOOT JOUW TRAINING OP het PLATFORM

Heb jij zelf een training of academy die uitermate geschikt is voor Virtuele Ondersteuners, meld deze dan aan voor een groter bereik in dit netwerk.

INTERESSE IN een samenwerking?

Denk jij: “Wat een leuke initiatieven en aanbod van Het Virtuele Ondersteuners Platform, dit roept om een samenwerking”… Neem dan vooral contact op, daar sta ik absoluut open voor

VOLG Het Virtuele Ondersteuners Platform

Inschrijven voor de Inspiratie e-mails

Behoefte aan inspiratie en wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwtjes, tips & trucs? Schrijf je dan gauw in voor de inspiratiemails.